Wimperextensions

Met al ruim 6 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd op het gebied van wimperextensions voor zowel de klassieke one-by-one als de Russian volume wimperextensions.

De nieuwste soort semi-permanentewimperverlenging van 1e klas kwaliteit.

Langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die 3 tot 6 weken blijven zitten.

Het geheim van vele sterren!

Wat zijn wimperextensions?

Bij deze wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd uit een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s).

Voor een verlenging worden ongeveer 50-75 haartjes per oog gebruikt gebruikt.

U hebt geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. Let op: de mascara moet wel olievrij zijn.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten ?

De wimperextensons blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer opnieuw aangroeien.
Om mooie, volle wimpers te behouden, adviseren we om iedere 3 tot 4 weken een refill-behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set lashes is 90 tot 120 minuten. Een refill-behandeling duurt gemiddeld 25-45 minuten.