Permanente make-up

Met een verzorgd gezicht wakker worden, zou dat niet fantastisch zijn ?

Met permanente make-up is dit mogelijk!

Wat is permanente make-up?


Permanente make-up is een behandeling waarbij pigment onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Dit gaat echter minder diep dan een tatoeage. Permanente make-up dient ter verfraaiing van wenkbrauwen, ogen en lippen.

Permanente make-up blijft een aantal jaren mooi, daarna vervaagt het langzaam. Er zijn mensen waarbij de permanente make-up na langer dan tien jaar nog steeds duidelijk aanwezig is. Hoe lang permanente make-up mooi blijft, verschilt sterk per persoon. Vervaagde permanente make-up is eenvoudig door onze specialiste bij te werken zodat u er weer jaren plezier van heeft.

Waarom permanente make-up?


PMU is voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien en weinig tijd heeft of niet te veel moeite wil doen om zich op te maken. Ook als u contactlenzen draagt, allergisch bent voor gewone make-up of (tijdelijk) geen haargroei heeft, is PMU de ideale oplossing. PMU werkt perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten, in de sauna en met zwemmen. Uw PMU blijft altijd op z’n plaats en loopt niet uit.

Uiteraard besteden wij veel zorg aan de hygiëne bij PMU-behandelingen. Bovendien werken wij met de beste apparatuur, die de allermooiste resultaten geeft. De pigmenten die we gebruiken voldoen aan de strenge eisen van het Ministerie van Volksgezondheid en we hebben een vergunning van de GGD. Wij garanderen u absolute veiligheid en zekerheid.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen uw uitstraling en daarom zijn mooie, natuurlijk uitziende wenkbrauwen een must voor iedere vrouw. Dankzij de haartjestechniek kan iedereen weer mooie, natuurlijke wenkbrauwen krijgen. Zelfs als u dus helemaal geen haartjes meer heeft.

Voor het aanbrengen van permanente make-up kunnen verschillende technieken worden gebruikt. De technieken die wij uitvoeren in de salon:

  • Microblading
  • Hairstrokes
  • 3D Poeder inkt
  • All in

Eyeliner

Als u kiest voor een eyeliner, heeft u de keuze uit verschillende kleuren en vormen. Uw wimpers lijken voller en u hoeft nooit meer zelf uw eyeliner bij te tekenen.

Lippen

Schoonheidsvlekje, Beauty-spot

  • per behandeling  vanaf  € 25,-
  • Sproetjes vanaf € 100,- (na 3/4 een nabehandeling voor € 25,-)
  • Gemiddeld zijn er 2 behandelingen nodig voor een goed resultaat.
  • Nabehandeling kost € 75,-