OVER ONS

Welkom op de website van beautysalon Sandy’s Beauty. Je kunt bij ons terecht voor spa, schoonheid & persoonlijke verzorging.

Het begin

Sandy’s Beauty begon klein boven een zonnestudio met slechts 3 personeelsleden, maar zich heeft ondertussen uitgebreid tot een zelfstandige beautysalon met 7 personeelsleden. Zij hebben allerlei verschillende functies, zoals wimperstyliste, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, & administratieleden (of, zoals wij ze noemen, degenen die alles om de salon heen regelen).

Wat doen wij?

Sandy’s Beauty is een allround beautysalon waar de combinatie van gezelligheid en professionaliteit belangrijk is. Een salon waar de eigen stijl duidelijk zichtbaar is, met een team dat binnen deze stijl past, maar ook verschilt van elkaar. De meiden die hier werken hebben allemaal een verschillende achtergrond; sommigen werken hier fulltime en anderen beschouwen het als een bijbaantje naast hun studie. Dit zorgt voor een goede afwisseling en verschillende ideeΓ«n.

Evenementen en klanten

Bij Sandy’s Beauty organiseren we verschillende evenementen, zoals de Roze Bingo en winacties voor een geheel beauty-pakket. Sandy’s Beauty gaat mee met alle trends en nieuwe looks en wordt hierdoor steeds groter. Het klantenaantal is sinds afgelopen jaar flink gegroeid, maar de salon blijft hetzelfde imago en dezelfde sfeer houden waarmee het opgezet is.Β De klanten die hier komen zijn zeer verschillend en hebben dan ook verschillende behoeften. Door elke klant de persoonlijke aandacht te geven die zij verdient, kunnen we aan deze behoeften voldoen.

Ons doel

Het doel van Sandy’s Beauty is niet om winst behalen en de concurrentie met andere salons aan te gaan, maar puur om klanten nog mooier te maken, om de meiden dingen te leren die ze graag willen leren en de klanten met een blij en goed gevoel de salon uit te laten lopen.