OVER ONS

Welkom op de website van beautysalon Sandy’s Beauty. Je kunt bij ons terecht voor spa, schoonheid & persoonlijke verzorging.

Het begin

Sandy’s Beauty begon klein boven een zonnestudio met slechts 3 personeelsleden, maar zich heeft ondertussen uitgebreid tot een zelfstandige beautysalon met 7 personeelsleden. Zij hebben allerlei verschillende functies, zoals wimperstyliste, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, & administratieleden (of, zoals wij ze noemen, degenen die alles om de salon heen regelen).
datum 2 juli 2022
LIEVE KLANTEN EN VRIENDEN VAN SANDYS BEAUTY
26 JAAR LANG MAAK IK MENSEN MOOIER EN DAT IS MIJN PASSIE,MAAR NU IS DE TIJD GEKOMEN VOOR MIJ OM NIET MEER 60 UUR OF MEER PER WEEK TE WERKEN .
IK HEB ZAKELIJK GEZIEN BIJNA ALLES BEREIKT,ZAKEN GEHAD VEEL TEVREDEN KLANTEN VEEL PERSONEEL DIE DOOR MIJ,ALS HUN LEERMEESTER NU EIGEN BEDRIJVEN HEBBEN HIER KAN IK TROTS OP ZIJN .HET IS EEN MOOI TIJD GEWEEST MET EEN LACH EN EEN TRAAN.
MAAR DE TIJD IS NU GEKOMEN DAT IK HET IETS RUSTIGER AAN GA DOEN.
DIT BETEKENT NIET DAT IK STOP MET MIJN PASSIE OM MENSEN NOG MOOIER TE MAKEN EN JULLIE ZIJN VAN HARTE WELKOM BIJ MIJ THUIS/BEAUTYSALON IK VERHEUG MIJ OM JULLIE THUIS TE ONTVANGEN EN ER EEN MOOIE TIJD VAN TE GAAN MAKEN .
HEEL ERG BEDANKT VOOR HET VERTROUWEN AL DIE JAREN EN IK HOOP TOT SNEL JE KAN ME WHATSAPPEN OF BELLEN
ADRES SANDYS BEAUTY
HAVERKAMP 5
2592 AV TE DEN HAAG
GRATIS PARKEREN
BUS 23 TRAM 6
ZONDAG MAANDAG EN DINSDAG GESLOTEN
‘WOENSDAG,DONDERDAG ,VRIJDAG EN ZATERDAG OPEN VAN 9 UUR TOT 20.00 UUR
👍💋

Wat doen wij?

Sandy’s Beauty is een allround beautysalon waar de combinatie van gezelligheid en professionaliteit belangrijk is. Een salon waar de eigen stijl duidelijk zichtbaar is, met een team dat binnen deze stijl past, maar ook verschilt van elkaar. De meiden die hier werken hebben allemaal een verschillende achtergrond; sommigen werken hier fulltime en anderen beschouwen het als een bijbaantje naast hun studie. Dit zorgt voor een goede afwisseling en verschillende ideeën.

Evenementen en klanten

Bij Sandy’s Beauty organiseren we verschillende evenementen, zoals de Roze Bingo en winacties voor een geheel beauty-pakket. Sandy’s Beauty gaat mee met alle trends en nieuwe looks en wordt hierdoor steeds groter. Het klantenaantal is sinds afgelopen jaar flink gegroeid, maar de salon blijft hetzelfde imago en dezelfde sfeer houden waarmee het opgezet is. De klanten die hier komen zijn zeer verschillend en hebben dan ook verschillende behoeften. Door elke klant de persoonlijke aandacht te geven die zij verdient, kunnen we aan deze behoeften voldoen.

Ons doel

Het doel van Sandy’s Beauty is niet om winst behalen en de concurrentie met andere salons aan te gaan, maar puur om klanten nog mooier te maken, om de meiden dingen te leren die ze graag willen leren en de klanten met een blij en goed gevoel de salon uit te laten lopen.