CURSUS WIMPEREXTENSIONS

Wimperextensions cursus one-by-one

Bij Sandy’s Beauty bieden we een 2-daagse cursus wimperextensions one-by-one aan, inclusief starterspakket van het merk Lashlove. De cursus is intensief, maar bereidt jou volledig voor op het professioneel zetten van one-by-one wimperextensions.

Hoe ziet onze cursusdag eruit?

De one-by-one cursus wordt gegeven in twee  intensieve leerdagen waarbij alle aspecten van het vak behandeld worden. Hierbij wordt er een goede basis gelegd om u zelfstandig door te kunnen ontwikkelen.

Ons schema voor de cursus dag

Aanvang opleiding, uitleg over de starterskit (alle producten die vereist zijn voor het werken als een wimperstyliste komen hier aan bod)

Alle handelingen worden één voor één voorgedaan. Vervolgens is het aan u om te oefenen op uw model. Tot aan de pauze gaan wij één oog van uw model samen behandelen

Pauze (wij zorgen uiteraard voor een uitgebreide lunch).

Start met het 2e oog. Hierbij mag u proberen zoveel mogelijk zelfstandig de extensions aan te brengen.

Wij nemen uw model over en lopen uw werk na. Indien nodig krijgt u te horen wat de verbeterpunten zijn. Wij zullen verdere uitleg geven over de juiste technieken.

De prijs voor deze cursus bedraagt € 399.- incl. btw

Wimperextensions volume basistraining  ( na behalen van de one by one certificaat )

Cursus 2D-6D Lashlove

Deze cursus is voor de ervaren wimperstylist om je verder te specialiseren in de wimperstyling.  De 2D -6D techniek maakt het mogelijk om extra veel volume te creëren. Door de speciale techniek worden de natuurlijke wimpers niet overmatig belast. De 2D-6D lashes  voelen vaak zachter en minder zwaar aan dan de wimperextensions met de one-by-one techniek.

Tijdens de cursus krijg je een theoriegedeelte waar de verschillende plaatsingstechnieken van de 2D- 6D worden besproken. Hier leer je bijvoorbeeld dat het niet voor iedereen is weggelegd om  6D lashes te dragen. Bij sommige mensen is het beter om 2D of om 3D wimpers aan te brengen.  Voor de cursus moet je zelf een model mee brengen. Een starterspakket is inbegrepen in de prijs. Heb je de cursus goed afgerond, dan krijg je een certificaat mee naar huis.

De kosten voor deze training zijn € 199,- incl. btw