WAT ZIJN WIMPEREXTENSIONS?

WAT ZIJN WIMPEREXTENSIONS?

Hi! Wat onwijs leuk dat je onze blog leest! Onze eerste blog gaat over wimperextensions. Wij hebben al ruim 7 jaar ervaring in het zetten van wimperextensions en willen je graag meer vertellen over wimperextensions. In deze blog vertellen we je wat wimperextensions zijn en welke soorten er zijn. Wil je er achter komen welke wimperextensions het beste bij jou passen? Lees dan snel verder!

Wimperextensions zijn kunstwimpers die één voor één op je eigen wimperhaartjes worden aangebracht. Zeg eens eerlijk: wie wil er nu niet wakker worden met mooie, volle en gekrulde wimpers? Wimperextensions zijn er in allerlei verschillende soorten en maten: ze verschillen in krul, kleur, dikte en volume. Het is dan ook niet meer dan logisch dat het lastig kan zijn om er achter te komen welke soort extension het beste bij jouw wimpers past. Gelukkig weten wij er alles vanaf!

one-by-one techniek

Wij krijgen in de salon vaak de vraag wat nu precies het verschil is tussen one-by-one extensions en volume lashes. Voorheen zetten wij altijd one-by-one wimperextensions in de salon. Bij de one-by-one techniek wordt er één wimperextension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij zijn er aan het einde van de behandeling dus evenveel wimperextensions als natuurlijke wimperharen. Een paar jaar geleden zijn wij begonnen met het gebruiken van de volume lashes. Deze zijn ook wel bekend als 3D lashes, maar deze benaming is eigenlijk niet helemaal juist. Dit komt omdat er bij volume lashes nog een verschil is tussen hoeveel wimpertjes er gebruikt worden (2D, 3D, 4D etc.). De wimperextensions worden net als bij de one-by-one techniek op één natuurlijke wimper geplaatst. Het verschil tussen de extensions is dat volume lashes bestaan uit waaiertjes die van hele dunne wimpertjes gemaakt zijn (nog dunner dan de meeste natuurlijke wimpers) in plaats van één losse extension. Deze waaiertjes worden qua volume aangepast  aan jouw natuurlijke wimpers.

Volume Lashextensions

Door te kiezen voor volume lashes kun je zelf kiezen welke look je wil. Wil je liever een natural look of een mascara look? Met de volume lashes kan het allemaal. Wanneer je van jezelf niet zo heel veel wimpers heb, is de volume techniek helemaal een uitkomst. Door het creëren van waaiertjes kunnen we alsnog de volle look creëren, ongeacht je eigen hoeveelheid wimpertjes. Doordat de volume lashes zo dun zijn, zijn ze ook nog eens een stuk zachter dan de one-by-one extensions. Een heleboel fijne voordelen dus!

Welke techniek heeft jouw voorkeur? Laat het ons weten via onze Facebookpagina of Instagram!

XOXO Sandy’s BeautyGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *