TRUE OR FALSE?

TRUE OR FALSE?

Hi! Leuk dat je weer een nieuwe blog leest. Deze blog staat in het teken van fabeltjes en feiten over wimperextensions. Zijn wimperextensions schadelijk? Mag je je ogen nat maken? Benieuwd naar de antwoorden op deze vragen en meer? Lees snel verder om er achter te komen what is true and what is false!

“Wimperextensions zijn schadelijk voor de eigen wimpers”

Antwoord: FALSE

Wimperextensions zijn niet schadelijk als ze goed gezet worden. Ben jij benieuwd waar je op moet letten als je wimpers laat zetten? Lees dan onze vorige blog!

“Wimperextensions kunnen aangepast worden aan je wensen”

Antwoord: TRUE

Wimperextensions zijn er in alle soorten en maten. Door de verschillende technieken, lengtes en diktes kunnen wij de wimpers aanpassen aan jouw wensen. Nieuwsgierig naar welke opties er zijn? Lees dan onze blog ‘Wat zijn wimperextensions?’ 

“Je mag je ogen niet nat maken met wimperextensions”

Antwoord: FALSE

Wimperextensions kunnen gewoon nat worden! Daarom zijn ze ook zo ideaal als je lekker op vakantie gaat. Je kunt er gewoon mee zwemmen en douchen. Wel raden wij aan om de wimpers de eerste 24 uur na de behandeling niet nat te maken voor het beste resultaat.

“Je eigen wimpers groeien gewoon door”

Antwoord: TRUE

De wimpers worden elk op een los haartje geplaatst. Hierdoor kunnen je eigen wimpers doorgroeien en groeien de extensions gewoon mee! Als je komt voor de opvulbehandeling worden de uitgegroeide extensions weer vervangen voor nieuwe.

“Als je allergisch bent, kunt je geen wimperextensions hebben”

Antwoord: FALSE

Het is heel vervelend als je allergisch bent voor wimperextensions. Het is wel goed om te weten dat je vaak je niet allergisch bent voor de wimpers zelf, maar voor de lijm. Gelukkig hebben wij dé oplossing: allergielijm. Door deze lijm kun je toch nog wimperextensions dragen, ondanks je allergie.

“Er zijn periodes waarin de wimperextensions sneller uitvallen”

Antwoord: TRUE

Er zijn een hele hoop factoren die invloed hebben op de wimpercyclus. Zo zijn er dus ook periodes waarin de wimperextensions sneller uitvallen dan normaal. Mensen hebben namelijk, net als dieren, last van periodes waarin ze meer haar verliezen (de rui).

“Je kunt wimperextensions maximaal een jaar dragen”

Antwoord: FALSE

Er zit geen tijdslimiet aan het dragen van wimpers. Als de wimpers goed gezet worden kun je ze met een gerust gevoel jaren lang laten opvullen zonder problemen.

“Wimperextensions blijven het mooist als je ze regelmatig opvult”

Antwoord: TRUE

Aangezien wimperextensions worden aangebracht per eigen wimperhaartje, vallen ze ook uit op het moment dat je natuurlijke wimperharen uitvallen. Normaal gesproken valt het niet zo op wanneer wimperharen uitvallen, maar wanneer je extensions draagt, zul je dit sneller zien. Het is dan ook mooier om ze regelmatig op te blijven vullen zodat je geen ‘gaten’ in je wimpers krijgt.

“Ik heb geen wimpers meer over na het verwijderen van de extensions”

Antwoord: FALSE

Als je je wimpers laat verwijderen, worden je eigen wimpers niet beschadigd, zolang ze maar goed gezet zijn. Zoals hier boven al is aangegeven groeien je eigen wimpers gewoon door, waardoor ze even lang blijven, ook als je wimperextensions laat verwijderen. Het is wel zo dat je vaak weer even moet wennen aan je eigen wimpers, aangezien ze natuurlijk wat korter en minder vol zijn dan de extensions waar je aan gewend was. Mocht je nou echt niet aan je eigen wimpers kunnen wennen, dan kun je altijd ze altijd nog laten liften. Hierdoor lijken ze namelijk langer en voller.

Ken jij nog fabeltjes over wimpers en ben je benieuwd of ze waar zijn? Laat het ons weten!

XOXO Sandy’s BeautyGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *